Despre “Foloasele sufleteşti ale vacanţei”, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

mart. 1st, 2013 | By | Category: Eveniment

Duminică, 3 martie 2013, ora 17:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bucureşti) va avea loc o discuţie pornind de la textul “Foloasele sufleteşti ale vacanţei” de Constantin Noica. Invitaţi: Edmond Niculuşcă, preşedinte ARCEN, Cătălin Cioabă, doctor în filozofie. Proiectul ARCEN, realizat în colaborare cu Editura Humanitas și cu Librăria Humanitas de la Cișmigiu continuă până pe 17 martie.

“Ce facem atunci când nu avem nimic de făcut, ne definesc sau nu activitățile pe care le facem în mod liber sau până unde ar trebui, după Noica, să ajungem în vacanță, sunt câteva direcții de discuție, care continuă ideea lansată săptămâna trecută de domnul Gabriel Liiceanu, aceea a plictiselii ca modalitate de regăsire sau fugă de sine.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1601


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro