Allan și Barbara Pease, în Cluj-Napoca

mart. 21st, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 27 martie 2013, la Cluj-Napoca, cititorii au ocazia să îl cunoască pe Allan Pease, celebrul scriitor, speaker şi expert în comunicare. Autorul este invitat în cadrul conferinței “How to be a People Magnet” organizată de Transilvania Business Seminars și, cu prilejul evenimentului, Curtea Veche Publishing își va aştepta cititorii la Cluj pentru o sesiune specială de autografe, cu întreaga serie de cărți a soților Allan & Barbara Pease.


Allan Pease, supranumit Mr Body Language, este cel mai cunoscut expert în comunicare și în limbajul trupului. Împreună cu soţia sa, Barbara Pease, autorul a scris 18 bestselleruri, iar cărţile lui se găsesc în peste 100 de ţări, sunt traduse în 53 de limbi şi s-au vândut în 25 milioane de exemplare în întreaga lume. În prezent, opt dintre cărțile celor doi autori sunt publicate la Curtea Veche Publishing, în Seria Allan & Barbara Pease, care s-a bucurat de la început de un succes răsunător în rândul cititorilor, fiind una dintre cele mai bine vândute colecții. Cărțile se integrează perfect în profilul editurii, alăturându-se segmentului de titluri de nonficțiune, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială, arii pe care Curtea Veche Publishing este lider de piaţă.

Cu fiecare nouă carte, tonul glumeţ al scriitorului, sfaturile sale practice şi stilul relaxat au atras, ca un magnet, simpatia şi încrederea publicului. Citindu-l, ai impresia că toate experienţele amoroase şi reuşitele în carieră se datorează unui set simplu de reguli pe care fie nu le-ai descoperit pe cont propriu, fie nu le-ai acordat atenţia necesară. Pentru că, așa cum ne demonstrează Allan Pease, “limbajul trupului este ca un puzzle – mulți dintre noi deținem multe dintre piese, dar nu le-am pus niciodată cap la cap pentru a alcătui o imagine.” (Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri, Curtea Veche Publishing, 2000).

La conferința organizată de Transilvania Business Seminars participanții vor putea afla direct de la cel mai renumit expert în comunicarea nonverbală cum orice situație se poate întoarce în favoarea noastră cu un minimum de efort, cum se poartă o conversaţia reuşită și cum putem crește în carieră devenind un excelent comunicator. Discursul lui Allan Pease este relevant pentru orice zonă a vieţii pe care îţi doreşti să o scoţi la lumină, fie că vrei să îi convingi pe cei din jur, să îi faci să coopereze, să te respecte ca lider sau, pur şi simplu, să spună „da“ la propunerile tale. Dintr-o întâlnire cu Allan Pease vei învăţa cum să devii un adevărat „magnet” de oameni.

Înscrierile la eveniment se pot face pe site-ul Transilvania Bussiness Seminars (http://transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013/inscrieri/).

Număr de vizualizări :1519


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro