”English Adventure”, școală de vară în limba engleză

mart. 6th, 2013 | By | Category: Postcard

Shakespeare School organizează scoala de vară „English Adventure”, în care aventura se îmbină cu învăţarea limbii engleze şi cu dezvoltarea personală. Copiii sunt fascinaţi de cărţile de aventuri şi visează să trăiască şi ei experienţe ca Winnetou, Robinson Crusoe sau Huckleberry Finn sau să iasă victorioşi dintr-o încercare grea ca Bear Grylls.


Potrivit organizatorilor, în această școală de vară, copiii au parte de distracţii cum nici nu au visat şi învaţă să respecte natura şi să se descurce în situaţii limită. „English Adventure” le dezvolta abilităţile de comunicare şi de mişcare şi ei devin mai curajoşi, mai răbdători şi mai responsabili, adevăraţi luptători.

English Adventure este un program original bazat pe joacă, rigoare, natura şi aventură. Copiii învaţă să îşi deschidă mintea şi să stea mai ferm pe propriile picioare”, menţionează organizatorii.

Fără calculator şi telefoane mobile, rupţi de tehnologia care ne acaparează tot mai mult, copiii au parte de cea mai tare aventură: caiac, canoe, căţărare, tiroliana, baie în cascadă şi nenumărate suprize, alături de mult sport şi distracţie. Orele de engleză sunt în spiritul Shakespeare School, interactive şi pline de jocuri şi competiţii. De asemenea, copiii primesc lecţii preţioase în ateliere de dezvoltare personală: scoala căderii, exerciţii de respiraţie, simţul distanţei, s.a.

Şi toate astea cu mult umor, pentru că la „English Adventure” se practică terapia prin râs! Aici totul este bazat pe principiile simplităţii vieţii în natură, iar mâncarea este pregătită cu grijă, cu alimente proaspete, naturale şi gustoase, „ca la bunica acasă”.

Şcoala de vară este organizată în satul de vacanţă Fraţii Jderi – Utopia Verde de pe Valea Lotrului, un paradis plin de verdeaţă, rezultatul a 14 ani de investiţii şi amenajări complexe realizate de arhitectul Cezar Cotescu. Efectul este într-adevăr spectaculos, aşa cum afirmă toţi cei care au fost acolo şi sunt convinşi că se vor întoarce.

Unul dintre clienţii fideli ai satului de vacanţă Fraţii Jderi este Dan Puric, care mărturiseşte: „Am fost, am văzut, mă voi întoarce!… Mă voi întoarce pentru că am unde. Ca într-un refugiu al calităţii, ca într-un colţ de Românie neîntinată, ca la nişte prieteni.”

„În natură, prin corp, pentru minte” este motto-ul şcolii de aventură, iar valorile promovate aici sunt naturaleţea, simplitatea şi echilibrul. Shakespeare School îi invită pe copii să prindă curaj şi să îşi perfecţioneze limba engleză la „English Adventure”. Pentru mai multe detalii despre şcoală de vară şi înscrieri puteţi accesa www.shakespeare-school.ro.

Număr de vizualizări :1212


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro