”Copiii din Mali” în viziunea Violetei Neamțu

mart. 6th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 8 martie 2013, de la ora 17.00, la Muzeul de Artă din Timișoara (Piața Unirii nr. 1), va avea loc vernisajul expoziției de fotografie ”Copiii din Mali”, semnată de Violeta Neamțu. Un eveniment organizat de Institutul francez din Timișoara. Expoziţia va fi prezentată de Camil Mihăescu şi va fi urmată de concertul artistei belgo-italiene Dominique Fidanza. Intrarea este liberă.


Poate că pentru ochiul europeanului copilăria africanilor este greu de înţeles, uneori dă semne că este ritmată de legi limitative şi arhaice. Dar modurile în care suntem diferiţi unii de alţii nu fac decât să ne arate propriile limite. În esenţă, nu este vorba decât despre libertăţi diferite de a fi şi de a face.

Număr de vizualizări :1164


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro