”Anotimp suspendat” de Eliza Macadan

mart. 5th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la editura Eikon, a apărut volumul de poeme ”Anotimp suspendat”, semnat de Eliza Macadan. Coperta este realizată de graficianul Daniel Divrician. Împreună cu acesta, autoarea a mai dat naștere și unui album cu același nume, album care conține desene și grafică digitală, precum și câteva poeme.


Eliza Macadan este o poetă română și jurnalistă, născută în județul Bacău în 1967. Este membru stagiar al Uniunii Scriitorilor din România și membru al Ordinului Ziariștilor Profesioniști Italieni (Ordine Nazionale dei Giornalisti – Lazio).

A debutat publicistic în Revista Ateneu în 1988 iar în volum în anul 1994 (“Spaţiu auster”, Ed. Plumb, Bacău).  Au urmat volumele: Frammenti di spazio austero, Edizioni „Libroitaliano”, Ragusa, 2001; În autoscop, Editura Vinea, București, 2009; La nord de cuvânt, Editura Tracus Arte, București, 2010; Transcripturi din conștient, Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2011; Paradiso riassunto, Edizioni Joker, Novi Ligure, 2012;  “Anotimp suspendat”, Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2013.

Număr de vizualizări :1840


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro