“Masacrul inocenților sau cronica unui război uitat” de Victor Bucătaru

mart. 1st, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 2 martie 2013, ora 17.00, la Centrul Cultural Odeon (str. M.Eminescu, 55, Bucureşti), va avea loc premiera filmului documentar “Masacrul inocenților sau cronica unui război uitat” de Victor Bucătaru. Evenimentul este realizat de Uniunea Cineaștilor, Fundația Sf. Augustin, Studioul SINM, Studioul Moldova film, Promo Studio.

“Au trecut peste 20 de ani de la declanşarea războiului de pe Nistru. Filmul conţine imagini documentare din majoritatea luptelor de la Coşniţa până la Tighina. Autorul filmului nu este numai un martor ocular, el ne redă imagini filmate din interior, el cunoaşte cele expuse pe ecran nu din auzite sau povestite, sunt trăirile lui, sunt povestirile copleşitoare despre adevăraţii eroi: Andrei Izbaş, Filimon Lupaşcu, Anton Gamurari ş.a.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1669


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro