“Habarnam pe Lună” de Nikolai Nosov

mart. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 23 martie 2013, ora 11.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bucureşti), va avea loc cea de-a doua ediţie a Campionatului poveştilor cu “Habarnam şi prietenii lui”. Cu această ocazie, Marian Râlea va citi un fragment în avanpremieră din cel de-al treilea volum din serie, “Habarnam pe Lună” de Nikolai Nosov, care va apărea pentru prima dată în limba română la Editura Humanitas.

Pentru această ediţie a Campionatului poveştilor, Habarnam şi prietenii lui, Ştietot, Zăpăcilă, Acuarelă, Grăbilă, Gogoaşă, Pilulă, Limonadă, Piuliţă, vor fi personajele susţinute de cele trei echipe organizate pe loc. Echipa cu cel mai Acuarelă Gogoaşă sau cel mai Zăpăcilă Piuliţă primeşte toate premiile oferite de Koh-I-Noor si Editura Humanitas.

Număr de vizualizări :1812


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro