“Atac de panică printre struţi”, cu Radu Niţescu şi Andrei Alexandru Bogdan

mart. 9th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 9 martie 2013, ora 20:00, la „Tramvaiul 26” (Str. Cercului 6, Bucureşti), va avea loc o întâlnire cu scriitorul Radu Nițescu şi muzicianul Andrei Alexandru Bogdan. Eveniment moderat de Iulia Militaru.

Radu Niţescu (n. 1992, Bucureşti) este absolvent al Colegiului Naţional Sf. Sava, în prezent student la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti. Poezii publicate în diverse reviste naţionale. Dintre premiile obţinute la concursuri şi festivaluri: Marele Premiu al Festivalului Naţional “Nicolae Labiş” (2011) şi Premiul pentru volum în manuscris (gringo) la Festivalul Naţional “Tudor Arghezi” (2012). Debut editorial în 2012, cu volumul de poezie “gringo”, Editura Casa de Pariuri Literare.

Andrei Alexandru Bogdan a terminat Colegiul Naţional Sf. Sava, studiază inginerie de sunet în Londra la SAE Institution, colaborează cu mai multe trupe – KinEthics, Duality, Brain Cage -, a avut mai multe concerte prin țară şi în prezent lucrează la un album şi la o prezentare.

Număr de vizualizări :1353


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro