”Ieudul fără ieșire” în regia Cristei Bilciu, la Teatrul Podul

feb. 15th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 18 februarie 2013, ora 19:00, la Teatrul PODUL din București (Casa de Cultură a Studenților, Calea Plevnei nr. 61) va avea loc spectacolul ”Ieudul fără ieșire” (regia Crista Bilciu), după volumul cu acelaşi nume de Ioan Es. Pop. Acesta este un experiment teatral, un proiect independent cu buget zero, o promovare prin teatru a poeziei contemporane românești.

Actorii care vor juca în acest spectacol sunt: Anda Saltelechi, Cristian Rus, Sandra Șimon și Rodica Bunea. Videoproiecții: Vlad Rotaru, Crista Bilciu. Regia: Crista Bilciu. După spectacol, va avea loc o discuție cu publicul, la care va participa și autorul, poetul Ioan Es. Pop.

Intrarea la spectacol este liberă.

Un scurt fragment din spectacol: http://www.youtube.com/watch?v=w7qHWATjrqk

Mai multe la adresa:http://www.poezisele.blogspot.ro/.

Număr de vizualizări :1422


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro