“Venus ia foc, Marte e de gheaţă” de dr. John Gray

feb. 25th, 2013 | By | Category: Postcard

La Editura Vremea, în colecţia “Zodiac”, a apărut volumul “Venus ia foc, Marte e de gheaţă” de dr. John Gray.

“Încă o dată, JOHN GRAY îşi foloseşte perspicacitatea caracteristică în ceea ce priveşte dinamica relaţiilor pentru a-i ajuta pe marţieni şi pe venusiene nu numai să înţeleagă şi să-şi accepte diferenţele, dar şi să-şi sporească dragostea şi buna înţelegere, pe măsură ce îşi îmbunătăţesc calitatea vieţii.

Descoperiri ştiinţifice recente, extrem de interesante, au dovedit că diferenţele dintre sexe şi felul cum interacţionează ele pot fi explicate prin compoziţia biochimică şi prin intermediul… hormonilor.

Autorul vă oferă câteva sfaturi simple şi cunoştinţe practice de care aveţi nevoie pentru a vă asigura un flux constant de hormoni ai bunei dispoziţii pentru voi şi partenerii voştri. În Venus ia foc, Marte e de gheaţă, John Gray ne arată care sunt elementele esenţiale pentru a obţine starea de bine, dar şi fericirea, pasiunea durabilă, dezvăluindu-ne cheia sănătăţii şi a vitalităţii.” (editorii)

Dr. John Gray este autorul celor mai vândute cărţi despre relaţii. A scris 17 volume, inclusiv Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, carte considerată ca „una dintre primele 10 cărţi care au influenţat lumea in ultimii 25 de ani”.

Cărţile sale au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse în peste 45 de limbi străine.

Expert în comunicare şi relaţii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray îi ajută pe bărbaţi şi pe femei să înţeleagă, să respecte şi să aprecieze diferenţele dintre ei.

Număr de vizualizări :1801


One Comment to ““Venus ia foc, Marte e de gheaţă” de dr. John Gray”

  1. Emilia spune:

    Eu am citit de la John Gray, ,,Barbatii sunt de Marte, femeile de pe Venus”. Mi s-a parut o carte foarte interesanta, cu idei ce pot fi aplicate in viata de zi cu zi. De asemenea, am urmarit si videouri cu el , ce se afla in timpul unor conferinte, si mi-a facut mare ploacere sa il urmaresc. De curand, am aflat ca va sosi in Romania, fapt ce m-a incantat. Ma gandesc sa merg si eu 🙂
    http://www.traininguri.ro/iubire/

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro