Spectacolul “Camil. Un oarecare” de Răzvan Ropotan, la Cartea de Nisip

ian. 27th, 2013 | By | Category: Eveniment

Marți, 29 ianuarie 2013, ora 19:00, la Cartea de Nisip (Strada V.V. Delamarina, numărul 1, Timişoara) va avea loc spectacolul de teatru “Camil. Un oarecare” de Răzvan Ropotan, cu Ștefan Huluba. “Camil. Un oarecare” a obținut Premiul Juriului pentru Cea Mai Bună Interpretare a unei Monodrame de tip Confesional la Festivalul ExistenS din Tukums Letonia.

„Camil le vorbește direct oamenilor, îi privește în ochi. Nimic mai mult – un tânăr și povestea lui spusă cu șarm, seducând publicul atât cu partea meschină, cât și cu partea minunată, dimensiuni ce fac parte din caracterul lui complex. Așa că fii precaut. Camil are mai mult de o singură culoare.

O experiență unică, intimă, personală. Este un transfer de emoție ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Așa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparții. Sau ea îți aparține ție?” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1269


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro