“Marele Nate. Lovitură după lovitură” de Jeff Kinney

ian. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

La Editura Art a apărut volumul “Marele Nate. Lovitură după lovitură” de Jeff Kinney, autorul seriei “Jurnalul unui puşti”, traducere de Ecaterina Godeanu.

Marele Nate chiar îi va întrece pe toţi! Dar nu va fi uşor. Gina, rivala sa de nedepăşit, e pe urmele lui şi ar putea să-i strice planurile.

Va învinge oare Nate? Va primi sau nu notă de trecere? Sau va sfârşi în sala de detenţie… DIN NOU?Pentru fanii seriei Jurnalul unui puşti: iată-l pe Marele Nate, geniu – în viziunea sa – şi cu siguranţă elevul „certat” cu profii.” (editorii)

Lincoln Peirce este scriitor şi ilustrator de benzi desenate, devenit celebru prin intermediul seriei Marele Nate. Lincoln Peirce locuieşte, împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai săi, în Portland, Maine.

Număr de vizualizări :1524


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro