“Bloop” de Virgil Costiuc

ian. 8th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

În curând, la Editura Feed Back va apărea volumul de poezie “Bloop” de Virgil Costiuc.

Virgil Costiuc s-a născut în comuna Oancea, la 4 martie 1951.  A fost remarcat cu o poezie în revista Tomis, în anul 1970. Adevăratul debut s-a produs în revista Steaua, în 1972. Ulterior, a publicat în diferite reviste literare din ţară. Debutul editorial s-a produs cu volumul Sanatoriul de pe mal, 2008, urmat de Tăcerea semnelor, 2009, Cazemate cu ochi, 2010, Caietul animatorului, 2011 şi antologia Rădăcini, 2011.

Autorul este inclus în câteva antologii din ţară. În 2011 a obţinut premiul USR, Filiala Sud-Est Galaţi, pentru volumul „Caietul animatorului”, Editura Brumar, 2011.

Număr de vizualizări :1479


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro