“Uibesc” de Iv cel Naiv

dec. 14th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 19 decembrie 2012, ora 19:00, în Club Control (Sala Berlin, Strada Constantin Mille nr. 4, Bucureşti) va avea loc lansarea volumului “Uibesc” de Iv cel Naiv, Editura Vellant. Volumul este ilustrat de Vali Petridean. Invitaţi speciali: trupa de stand up comedy Aristocraţii.

„Uibesc” continuă incursiunea în lumea lui Iv, aducând la lumina tiparului şi mai multe sms-uri în rime, fluturi, zâmbete, poveşti de iubire sau experimente cu versuri care nu stau cuminţi în pagină.

Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu trei ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant în decembrie 2011 sub titlul “Versez”. O dovadă că încă se citeşte poezie, “Versez” a avut parte de două tiraje, ambele epuizate în scurt timp de la publicare. În ciuda interviurilor şi a numeroaselor speculaţii pe seama identităţii sale, Iv rămâne anonim.” (editorii)

Număr de vizualizări :1363


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro