Premiera spectacolului „HI BYE” de Cosmin Manolescu și Gabriella Maiorino, la Teatrul Bulandra

nov. 2nd, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 7 noiembrie 2012, ora 20.00, la Teatrul L.S. Bulandra, sala Grădina Icoanei, Bucureşti, va avea loc premiera spectacolului HI BYE”, realizat și interpretat de coregrafii Cosmin Manolescu și Gabriella Maiorino. Evenimentul este realizat de Fundația Gabriela Tudor. Premiera este prezentată în cadrul proiectului Stagiune Paradis Serial, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

“Un studio, doi artiști, trei ani de comunicare virtuală, câteva momente intense de dans, schimburi de gânduri și de singurătăți. HI BYE este un studiu despre forța teritoriilor ocupate și a intersecțiilor dintre oameni, ca și despre linia subțire și ambiguă care îi separă unul de celălalt, despărțind viața artistică și viața personală una de cealaltă.

Spectacolul este rezultatul unui process care a început în 2009, când coregrafii Gabriella Maiorino (Italia/Olanda) și Cosmin Manolescu (România) s-au întâlnit în timpul proiectului “Europe in Motion” din cadrul festivalului Springdance. Premiera spectacolului are loc la București după ce acesta a fost prezentat la festivalul Punch! din Amsterdam în luna octombrie și este rezultatul unor rezidențe ce au avut loc la București și Amsterdam în vara-toamna 2012. Rezidențele au fost organizate la București cu sprijinul Centrului Național al Dansului și al Ambasadei Regatului de Jos la ZonaD – studio Paradis Serial, și la Amsterdam cu sprijinul Dansmakers, producătorul festivalului Punch!”, au transmis organizatorii.

Număr de vizualizări :1114


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro