Alexandru Arşinel lansează volumul autobiografic „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”

nov. 6th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 15 noiembrie 2012, ora 18:30, în cafeneaua Starbucks – America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8), va avea loc o întâlnire a publicului cu actorul Alexandru Arşinel, ocazionată de lansarea biografiei publicate de Editura ALL: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel”. Participă: Alexandru Arşinel, Maria Capelos (jurnalist la Medien Holding) şi Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alături de colegi din trupa Teatrului de Revistă „CONSTATIN TĂNASE” (actori, interpreţi), colegi de breaslă, critici literari.

„Alexandru Arşinel destăinuie drumul parcurs din satul natal Dolhasca până pe Calea Victoriei. Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei „epoci” istorice prin care a trecut. Astfel, artistul este, prin amintirile evocate mai convingător decât orice carte de istorie. Este o biografie neştiută de nimeni.

În aceste destăinuiri, Alexandru Arşinel ne propune discret să gândim atent la calea profesiei alese, de actor sau de orice fel, şi să nu uităm nicio clipă de cei din preajma noastră, de familie, de colegi, de prieteni, de publicul spectator.”, au scris editorii.

Număr de vizualizări :1237


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro