“Teatru” de Nuşa Demian

nov. 30th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 30 noiembrie 2012, ora 12:00, la sediul Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, va avea loc lansarea volumului  “Teatru” de Nuşa Demian, Editura Napoca Star. Prezintă: Irina Petraş, Theodor Mateescu, Mircea Popa.

„Reputat publicist clujean, doamna Nușa Demian se întoarce la dragostea dintâi. Volumul Teatru, apărut în condiții grafice excepționale la Editura Napoca Star este o mică bijuterie: patru piese lucrate cu măiestrie, cu tehnica profesionistului de a apăsa cu greutate pe fiecare cuvânt, cu simboluri și nuanțe dintre cele mai fine.

„Insula Certitudinii”, „Ultimul fort olimpic”, „Lustrații în toamna vieții” și „Femei în suprafața de pedeapsă” sunt patru provocări, patru teme de reflecție, patru întrebări rostite în așteptarea unui răspuns.

Dialogul spumos, personajele pe care le adopți imediat după ce le cunoști mai bine, ritmul alert și claritatea ideilor fac din cele patru scenarii propuse tot atîtea momente de răsfăț pentru cititor.

Interferența cu zona sportului nu este deloc întâmplătoare, autoarea fiind una dintre cunoscătoarele în domeniu, impresionând de-a lungul carierei gazetărești prin scriitura fină și prin aplecarea asupra esenței fenomenului sportiv.”, a scris Ovidiu Blag.

Număr de vizualizări :2360


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro