Vernisaj Ştefan Câlţia: „Stejar pentru Rege – Flori pentru Regină”

oct. 28th, 2012 | By | Category: Postcard

Joi, 1 noiembrie 2012, de la ora 19.00, la Annart Gallery din Bucureşti (strada Mahatma Gandhi nr. 1) va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „Stejar pentru Rege – Flori pentru Regină” de Ştefan Câlţia. Curator: Adrian Buga.

” Stejarul se naşte în om. Pictorul a ţesut din umbre şi foşnet „osatura” tabloului şi aşază în orizontul nostru dimensiunile misterului, îngăduindu-ne să luăm parte la marea dramă interioar” (Adrian Buga,curator)

Număr de vizualizări :2810


One Comment to “Vernisaj Ştefan Câlţia: „Stejar pentru Rege – Flori pentru Regină””

  1. Codrut spune:

    Nu e nevoie sa urez succes unui pictor de anvergura marelui mester care este Stefan Caltia, insa voi profita inca o data de prlej pentua a ura LA MULTI ANI Majestatilor Lor Regale, REGINEI ANA si REGELUI MIHAI, singurele autoritati morale si de drept divin din Romania.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro