“Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor de apărare ale organismului” de Dr.Joel Fuhrman

oct. 24th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Lifestyle, în colecţia “Trăieşte sănătos”, a apărut volumul “Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor  de apărare ale organismului” de Dr.Joel Fuhrman, traducere de Bogdan Chircea.

„Superimunitatea ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi propune soluţii viabile pentru un stil de viaţă sănătos. În mod cert, o voi recomanda tuturor pacienţilor mei!”-
Dr. Garth Davis, director medical al secţiei de chirurgie de slăbire a Memorial City Hospital din Houston, Texas

„Superimunitatea este o carte necesară, ce conţine soluţii pentru bolile care ne afectează viaţa. În sfârşit, o dovadă de medicină luminată.” – Dr. Alejandro Junger, autorul cărţii Clean, bestseller New York Times

„Dacă ne pregătim organismul corect, hrănindu-l cu alimentele adecvate, vom fi mult mai sănătoşi. În Superimunitatea, doctorul Joel Fuhrman abordează sănătatea şi bolile într-o manieră echilibrată, ştiinţifică, atât interesantă, cât şi practică. Aceasta ar trebui să fie cartea despre care să vorbească toată lumea. Vă îndemn să o cumpăraţi, să o citiţi, să o aplicaţi.” – Dr. Wayne S. Dysinger, preşedinte al Departamentului de Medicină Preventivă al Universităţii Loma Linda şi preşedinte al Colegiului American de Medicina Stilului de Viaţă.

„Pornind de la câteva întrebări esenţiale, cum ar fi: De ce unii dintre noi se îmbolnăvesc mai des decât alţii? Ce ne face mai predispuşi la boli? Suntem condamnaţi să ne îmbolnăvim şi noi când se îmbolnăvesc colegii sau membrii familiei? Există vreun secret al păstrării sănătăţii? —autorul ne pune la dispoziţie un ghid cuprinzător pentru o sănătate înfloritoare. Bazată pe cele mai noi cercetări ştiinţifice, cartea de faţă ne arată cum putem deveni aproape complet imuni la răceli, gripe şi alte infecţii.

Schimbându-ne alimentaţia şi combinând alimente care au proprietăţi puternice de întărire a imunităţii, putem să prevenim instalarea celor mai răspândite afecţiuni ale timpurilor moderne.

Cu toţii avem capacitatea de a trăi mai sănătoşi, mai puternici şi mai mult. A venit vremea să afli despre superimunitate.”, au scris editorii.

Dr. Joel Fuhrman este autorul mai multor cărţi, dintre care bestsellerul New York Times, Mănâncă pentru a trăi. Este directorul ştiinţific al Proiectului de Cercetări Nutriţionale al Asociaţiei Naţionale a Sănătăţii şi deţinător al diplomei Academiei Americane a Medicilor de Familie. Organizaţia Alimente Integrale, lider în domeniul alimentelor naturale şi organice, l-a ales pe dr. Fuhrman în cadrul comitetului său consultativ pentru crearea iniţiativei Sănătatea începe aici.

Număr de vizualizări :1502


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro