“Puls: Manual de limba română pentru străini. Nivelurile B1-B2” de Daniela Kohn

oct. 11th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Polirom, în colecţia “Limbi străine”, a apărut volumul “Puls: Manual de limba română pentru străini. Nivelurile B1-B2” de Daniela Kohn. Acesta este un manual exclusiv în limba română, care se adresează unui public larg, neselectat în funcţie de limbile străine pe care le cunoaşte.

Elaborat după normele Cadrului european comun de referinţă pentru limbi elaborat de Consiliul Europei, Puls conţine un manual, un caiet de exerciţii şi un CD audio. Manualul asigură însuşirea limbii române la un nivel superior sub toate aspectele: înţelegere orală (ascultare), înţelegere scrisă (citire), exprimare orală (producerea unui discurs oral complex), exprimare scrisă. Cele 10 unităţi oferă cursanţilor modele de situaţii de comunicare organizate tematic, completate de numeroase ilustraţii ce susţin partea discursivă. Secţiunile de „română utilă” cuprind cuvinte şi expresii relaţionate cu temele tratate în cele 10 unităţi, iar caietul de exerciţii ajută la verificarea şi consolidarea cunoştinţelor dobândite.

Număr de vizualizări :1882


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro