“Black Beauty. Repovestire după romanul Annei Sewell” de Lisa Church

oct. 7th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Curtea Veche Publishing, în colecţia “Cărţi pentru copii”, a apărut volumul “Black Beauty. Repovestire după romanul Annei Sewell” de Lisa Church, traducere de Răzvan Năstase, cu ilustraţii de Lucy Corvino.

Black Beauty şi-a trăit liniştită toată viaţa la o fermă, dar când soţia stăpânului cade la pat, viaţa lui Black Beauty se schimbă radical, iar lucrurile capătă o turnură dramatică. Strivită de o lume plină de ignoranţă şi cruzime, Beauty trebuie să facă tot ce se poate pentru a supravieţui, până când va reuşi să găsească drumul spre dragostea şi bunătatea pe care le cunoscuse cândva.

Număr de vizualizări :1520


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro