“BALul BAROC ÎN SIBIU”

oct. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, ora 19.00, în Sala Oglinzilor a Forumului German, va avea loc evenimentul “BALul BAROC ÎN SIBIU”, parte a proiectului “O lume polifonică”. Eveniment oragnizat de Asociația Culturală Acapella şi susţinut de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.
“Timp de două ceasuri invitaţii vor fi introduşi în atmosfera epocii baroce prin mai multe momente muzicale şi de dans. Costumaţia artiştilor va fi de epocă iar invitaţii vor fi îndemnaţi să poarte măcar un accesoriu reprezentativ perioadei baroce.  Accesul în cadrul balului se va face exclusiv pe bază de invitaţie.
„BALul BAROC în SIBIU” reprezintă o continuare a programului educațional ANOTIMP BAROC LA SIBIU care a început luni, 22 octombrie, și are menirea de a îmbogăţi agenda culturală a municipiului şi de a oferi o mai bună cunoaştere a perioadei Baroce în arte şi în muzică.
Organizat de Asociația Culturală Acapella, cu ocazia declarării municipiulului ca oraș baroc prin proiectul  « Sibiu- Baroc Update », programul “ANOTIMP BAROC LA SIBIU” s-a desfășurat în cele trei spaţii: Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Sibiu, Liceului de Artă Sibiu şi Forumul Democrat German unde au avut loc expoziţii de pictură neo-baroc, de costume, seminarii, proiecţii şi evenimente muzicale.  Proiectul este finantat de AFNC.”, au transmis organizatorii.

Număr de vizualizări :1317


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro