“Anotimp baroc la Sibiu”

oct. 21st, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 22- 27 octombrie 2012, la Sibiu se va desfăşura evenimentul “ANOTIMP BAROC LA SIBIU”. În cadrul evenimentului, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Sibiu, Liceului de Artă Sibiu şi Forumului Democrat German vor avea loc expoziţii de pictură neo-baroc, de costume, seminarii, proiecţii şi evenimente muzicale. Organizat de Asociaţia Culturală Acapella şi finanţat de AFCN, programul educaţional «ANOTIMP BAROC LA SIBIU» a luat naştere din necesitatea educării localnicilor şi a turiştilor, pentru a recunoaşte şi aprecia corect valorile culturale baroce, care au adus celebritatea oraşelor-cetăţi transilvănene.

La final de săptămână, în prezenţa a numeroase personalităţi din lumea artistică, socio-culturală, diplomatică şi politică, publicul va redescoperi atmosfera specifică balurilor de altădată la „BAL BAROC în SIBIU”, organizat de Asociaţia Culturală Acapella şi susţinut de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu, în cadrul proiectului “O LUME POLIFONICĂ” „BAL BAROC în SIBIU” va avea loc sâmbătă, 27 octombrie 2012, de la ora 19.00, în Sala Oglinzilor a Forumului.

Număr de vizualizări :1250


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro