“SUNDAO. Respiraţia daoistă şi practica vindecăii” de Jae-Sheen Yu, lansată la Bucureşti

sept. 7th, 2012 | By | Category: Postcard

Miercuri, 12 septembrie 2012, ora 18:30, la Librăria Bastilia din Bucureşti va fi lansat volumul “SUNDAO. Respiraţia daoistă şi practica vindecăii” de Jae-Sheen Yu, colecţia “Terapia”, în traducerea Cameliei Cioba. Maestrul Ja-Sheen Yu va fi prezent la eveniment, vorbind publicului român despre un domeniu total necunoscut în ţara noastră. Expunerile vor fi însoţite de demonstraţii practice care vor evidenţia beneficiile unei respiraţii corecte şi conştiente. În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri. De asemenea, Maestrul Yu va oferi autografe pe cartea sa publicată în limba română.

Sundao (Sun-do, Shinsundo, Kooksundo, Dahnhak) este o artă de vindecare tradiţională daoistă, o practică de pregătire a minţii şi trupului pentru dezvoltare fizică, mentală şi spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm şi să armonizăm întreaga noastră fiinţă – minte, trup şi spirit. Această practică, ce are o istorie care datează de acum 9.700 de ani, combină o serie de poziţii fizice şi metode de respiraţie abdominală pentru a educa, echilibra şi regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi). Această practică a înflorit în Coreea antică în perioada celor Trei Regate (aproximativ 300-700 de ani i.Hr.).

Sundao consolidează în corp energia Qi astfel încât toate bolile fizice, mentale şi emoţionale se pot vindeca. Mai mult, dacă se practică regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, făcând faţă oricăror viitoare ameninţări. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate îmbunătăţi sănătatea, poate regla somnul, poate duce la creşterea rezistenţei, la un metabolism mai eficient şi la un ten mai luminos. Sundao este o tehnică în care se lucrează cu energia vieţii pentru a îmbunătăţi sănătatea şi armonia în trup, inimă şi spirit.

Număr de vizualizări :1238


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro