“Soţia 22” de Melanie Gideon

sept. 11th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia “Fiction Connection”, a apărut volumul “Soţia 22” de Melanie Gideon, în traducerea Lidiei Grădinaru. „Alcătuită dintr-o ţesătură de naraţiune clasică, e-mailuri, discuţii pe Facebook şi alte mijloace digitale de comunicare, cartea lui Melanie Gideon este confesiunea sinceră a unei femei care se luptă să-şi împace propriile dorinţe cu responsabilităţile pe care le are, precum şi un studiu actual despre intimitatea şi anonimatul oferite de mediile online. Având personaje bine conturate şi o poveste emoţională subtilă şi nuanţată, „Soţia 22″ e un roman cu adevărat convingător.” (Publishers Weekly)

„Și îmi tratez viaţa ca pe ceva care trebuie extras din mină şi apoi ambalat pentru consumul public. Fiecare postare, fiecare încărcare, fiecare Like, fiecare Interes, fiecare Comentariu este un spectacol. Dar ce se întâmplă cu interpreta când joacă pe o scenă goală? Și când lumea reală a devenit aşa de pustie? Când toţi au abandonat-o pentru cea virtuală?” (soţia 22)

Melanie Gideon este autoarea biografieiThe Slippery Year: A Meditation on Happily Ever After, considerată cea mai bună carte din 2009 în clasamentul San Francisco Chronicle şi National Public Radio, şi un bestseller pe listele New York Times. De asemenea, este autoarea a trei romane pentru tineri.

„Soţia 22” a fost tradusă în 29 de limbi şi face parte dintr-un proiect de ecranizare al companiei Working Title Films.

Melanie Gideon a scris pentru New York Times, San Francisco Chronicle, More, Shape, Marie Claire, The London Times, The Daily Mail şi alte publicaţii. S-a născut şi a crescut în Rhode Island, iar acum trăieşte în Bay Area cu soţul şi fiul său.

Număr de vizualizări :1094


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro