“Internet banking – în România, de la provocare la succes” de Mihai-Florin Talpoş

sept. 23rd, 2012 | By | Category: Eveniment

La Editura Casa Cărţii de Ştiinţă, în colecţia “Economie”, a apărut volumul “Internet banking – în România, de la provocare la succes” de Mihai-Florin Talpoş. Volumul a trezit interesul managerilor din industria bancară din România dar şi din străinătate, iar volumul va fi publicat şi în limba engleză. Volumul are la bază lucrarea de doctorat a autorului, susţinută în anul 2012.

Cartea abordează tematica relaţiei dintre bancă şi clienţii ei, relaţie desfăşurată cu ajutorul canalelor alternative ale Internetului şi poate fi folosită pentru managementul băncilor şi pentru profesioniştii IT.

„Cartea de faţă este o carte despre relaţia dintre bancă şi clienţii ei, relaţie desfăşurată cu ajutorul canalelor alternative ale internetului. (…) Este o lucrare de mare utilitate atât pentru managemementul băncilor, cât şi pentru profesioniştii IT, proiectanţi şi administratori de aplicaţii de online banking.” (Prof. dr ing. Dan Cândea)

”În primul rând, în urma parcurgerii integrale a acestei lucrări, m-am convins pe deplin că materialul întocmit de către domnul dr. Mihai Florin Talpoş întruneşte cele mai înalte exigenţe profesionale, iar în al doilea rând nu pot să nu observ, încă de la prima privire, atât asupra titlului, cât şi a conţinutului cărţii, preocupările puternic orientate înspre domeniile financiar şi cel al tehnologiei informaţiei armonios îmbinate prin prisma abordării pluridisciplinare. (…) Cartea de faţă este încununarea unui imens efort personal de cercetare, cu substanţiale extensii de timp, de parcurgere a unei literaturi de specialitate extrem de vaste, de armonizare metodologică şi de evaluare comparată, de punere într-o formă sintetică şi coerentă a sute, dacă nu a mii de acte de observare şi investigare, mai ales având în vedere că doar documentarea pentru realizarea lucrării a durat şase ani de zile”, a apreciat Conf. Univ. Dr. Liciniu Kovacs.

Număr de vizualizări :1933


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro