V-ați întrebat vreodată ce e “important”?

aug. 20th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 22 august 2012, de la ora 19.00, la AiurArt (str. Lirei, nr. 21, Bucureşti), va avea loc un preview la cel de-al treilea sezon al filmului „Important”, realizat Bogdan Stamatin şi Alexandru Bălă, precum şi un recital Plurabelle. Primele două sezone ale serialului sunt disponibile pe http://important-videoshow.tumblr.com/.

“Important” e un serial video online în care oameni obișnuiți răspund la o întrebare simplă: „Ce e important?” Ultimele două sezoane însumează 29 de episoade în care fotografi, copywriteri, jurnaliști, juriști, pensionari, profesori, cercetători, studenți, șomeri, medici și chiar un fost cioban își expun opinia asupra lucrurilor relevante din viața lor, alcătuind un tablou eterogen înăuntrul unui concept unitar.

Serialul este realizat de Bogdan Stamatin (producție) și Alexandru Bălă (muzică). Bogdan Stamatin a lucrat ca web-designer și fotojurnalist, iar în prezent este masterand la  Școala de Design din Copenhaga, Danemarca. Alex Bălă a lucrat ca jurnalist și conduce proiectul de muzică electronică Plurabelle.

La un an de la primul episod, s-au strâns mai bine de 30 de „mărturii”.

Număr de vizualizări :1296


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro