„Joia linguriţelor”, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu

aug. 8th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 9 august 2012, de la ora 19.00, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu din Bucureşti, de „Joia linguriţelor”, va avea loc o întâlnire la o dulceaţă cu cafea. Coco, Băcănie cu Dichis, aduce dulceaţa de rubarbă, vecinii scriitori aduc pagini de literatură dulce-amăruie, librarii aduc dulceaţa de vişine.


„Joia linguriţelor” reinstaurează obiceiul conversaţiei uşoare. Scriitorii devin, în seri cu dulceaţă şi cafea, prieteni şi vecini a căror revedere ne face plăcere. Despre care vrem să aflăm ce au mai făcut, ce noi lucruri au mai creat, ce au vrut să spună într-o carte mai recentă sau în alta pe care am citit-o abia acum. Ce au să îşi povestească unii altora. În timp ce gustăm din dulceaţa de rubarbă, sau de vişine, sau de afine. Sau de orice se mai găseşte prin cămările celor care mai ştiu să facă dulceaţă şi care sunt invitaţi să o aducă pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu.

Pornim de la dulceaţă, vedem unde ne duce conversaţia. Oricine poate intra în vorbă cu Cineva sau cu alt Cineva.

Număr de vizualizări :1284


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro