“Cheia succesului “,un one woman show cu Raluca Botez

aug. 20th, 2012 | By | Category: Proiecte

Luni, 20 august 2012, de la ora 20.00, la Green Hours (Calea Victoriei 120, Bucureşti), va avea loc spectacolul „Cheia succesului”, un one woman show cu Raluca Botez. Regia: Dana Voicu. După o idee de Alan Bennett.

Viaţa fetelor e grea. Viaţa fetelor care vor să joace în filme e şi mai grea. Dar Raluca nu se plânge.Raluca învaţă. Raluca e ascultătoare. Raluca exersează. Raluca e înţelegătoare. Raluca râde. Raluca nu se supără. Raluca e…încântătoare. De ce? Pentru că Raluca are…CHEIA SUCCESULUI şi nu se sfieşte să o arate tuturor.

Detalii & rezervări:
teatru@greenhours.ro

Număr de vizualizări :1331


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro