Tinerii arhitecții își expun proiectele la River Deck Timișoara

iul. 19th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 20 iulie 2012, de la ora 21.00, la River Deck Timișoara, se va desfășura seara de premiere a tinerilor arhitecți, din cadrul evenimentului Expose Young Architects. Organizatori sunt River Deck și Asociația Expose Architecture, împreună cu o serie de parteneri și susținători.

Lucrările ce vor fi afișate aduc în atenția publicului timișorean ideile de proiecte de diplomă ale absolvenților Facultății de Arhitectură din Timișoara, promoția 2012. Inițiativa pornește din dorința de a apropia publicul larg de  Arhitectură și Urbanism. Cei prezenți la eveniment vor putea vota proiectele care urmează a fi premiate.

Număr de vizualizări :1078


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro