Librărie Nemira în ”Poiana Urbană”

iul. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

Editura Nemira a deschis prima librărie din ”Poiana Urbană” (Piaţa Sf. Anton, zona Centrului Istoric, în spatele Hanului Manuc, București). Librăria va rămâne deschisă până duminică, 30 septembrie 2012.


În Piaţa Sf. Anton din Bucureşti este în plină desfăşurare proiectul numit ”Poiana Urbană” (www.poianaurbana.ro), organizat de Violet Advertising şi Primaria Municipiului Bucureşti. Proiectul se desfăşoară până pe 30 septembrie, iar intrarea este liberă.

Pe lângă căsuţele cu poveste unde se poate citi în aer liber, în Poiană se vor desfășura și o serie de evenimente: concerte, spectacole, ateliere, concursuri, filme şi proiecţii din timpul Jocurilor Olimpice.
Librăria din Poiana Urbană va fi deschisă de marţi până vineri, între orele 16:00 – 22:00, şi în weekend, între orele 14:00-22:00.

Număr de vizualizări :1747


One Comment to “Librărie Nemira în ”Poiana Urbană””

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro