În semn de protest faţă de politica actuală, Fundația Gabriela Tudor anulează două evenimente

iul. 4th, 2012 | By | Category: Proiecte

Fundația Gabriela Tudor ia atitudine ca urmare a situației politice grave din țară, a destabilizării statului de drept și a încălcărilor repetate ale Constituției în ultimele zile. „În semn de protest și întrucât situația curentă este de natură să împiedice buna desfășurare a proiectelor noastre în această perioadă, am decis să anulăm conferința de presă programată pentru joi, 5 iulie la ora 11.00, dedicată deschiderii spațiului artistic ZonaD – studio Paradis Serial, precum și spectacolul Camera 1306, programat la Hotel InterContinental, pentru sîmbătă, 7 iulie, de la ora 18.00.”, a comunicat Cosmin Manolescu, director executiv Fundaţia Gabriela Tudor.

„Fundația este un membru activ al societății civile din România, cu o activitate de peste 15 ani în sprijinul dezvoltării scenei artistice din țară. Deciziile politice luate în această săptămînă pun sub semnul întrebării statul de drept și principiile de bună guvernare într-o țară europeană, și au prin urmare un impact imediat asupra activităților noastre. Demersul nostru prezent este singura modalitate prin care ne putem exprima în acest moment îngrijorarea, fiind totodată un semnal de alarmă la adresa clasei politice din România.

Ne cerem scuze reprezentanților presei și spectatorilor pentru inconvenientul creat ca urmare a anulării evenimentelor noastre. Vom reveni cu informații despre reprogramarea acestora.”
Cosmin Manolescu

Număr de vizualizări :1076


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro