Expoziţia foto “Printre Bogdani”, de Andrei Pungovschi

iul. 23rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 25 iulie 2012, de la ora 19:00, la aiurart (str. Lirei 21, Bucureşti) va avea loc vernisajul expoziţiei foto “Printre Bogdani”, de Andrei Pungovschi. O coincidenţă onomastică devine punctul de pornire al unui jurnal vizual care documentează prietenia dintre Andrei şi Bogdanii din viaţa sa.

„Trăiesc înconjurat de Bogdani. Prietena mea e Bogdana, majoritatea prietenilor apropiaţi sunt Bogdani. Îi fotografiez de multă vreme, dar abia recent mi-am dat seama că ar trebui să explorez conştient această frumoasă coincidenţa onomastică. Această serie de fotografii este o selecţie dintr-un jurnal vizual pe care de ceva vreme am început să-l ţin, care documentează viaţa mea alături de ei.” (Andrei Pungovschi)

Andrei Pungovschi este fotojurnalist independent. A studiat jurnalism şi fotojurnalism la Universitatea din Bucureşti şi Universitatea din Missouri, unde a beneficiat de o bursă Fulbright. Munca sa a fost recunoscută de Pictures of the Year International, College Photographer of the Year, The Missouri Press Association şi Northwest Regional Emmy.
A colaborat cu Mediafax, AFP, Associated Press, Decât o Revistă.

Despre munca sa, în imagini: http://www.andreipungovschi.com/

Număr de vizualizări :1229


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro