Târgul de Bijuterie Contemporană ”Autor”

mai 6th, 2012 | By | Category: Eveniment

Ediția a VII-a a Târgului de Bijuterie Contemporană ”Autor” se va desfășura pe 12 și 13 mai 2012, la Sala Dalles din București. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11.00 și 20.00 și va aduce în premieră cele mai noi colecții de bijuterie realizate de designeri români.


“În acest moment Târgul de Bijuterie Contemporană ”Autor” se află la cea de a șaptea ediție și în cel de al treilea an de existență. Nu am crescut în trei ani câți alții în șapte și nici nu ne-am propus acest lucru. Însă, am crescut frumos și firesc încercând mereu să fim mai buni și mai pregătiți de la o ediție la alta”, declară Dan Pierșinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporană dar și al târgului ”Autor”.

Dan Pierșinaru și-a propus ca fiecare ediție să construiască și să impulsioneze creația de bijuterie contemporană în România. “Bijuteria de autor, este o formă de artă, însă are finalitate doar în momentul în care este purtată. Este acea bijuterie care vorbește despre tine ca individ, fiind o extensie a personalitații tale pentru că încapsulează în ea un mesaj/concept. Iar, ceea ce face Târgul de bijuterie Autor este să faciliteze accesul direct al celor ce își doresc acest tip de bijuterie către creatorul ei. Bijuteria de autor românească este valoroasă prin valențele creative pe care le conține și este încă la prețuri ce pot sfida concurența internațională.”
Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară (12-13 mai 2012) și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 5 și 6 noiembrie 2011și a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Număr de vizualizări :1299


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro