Publicul ONB, ”chestionat”

mai 20th, 2012 | By | Category: Postcard

Opera Națională București pune la dispoziția publicului, în perioada 21 mai-30 noiembrie 2012, un chestionar, pentru a afla părerea consumatorilor de operă despre spectacolele și evenimentele pe care instituția le oferă.

Chestionarul va putea fi completat în format imprimat, distribuit la spectacolele ONB, sau on-line, pe site-ul oficial al ONB – http://onb.operanb.ro/ro/88-stiri/stiri-homepage/281-chestionar-onb. Perioada de completare a chestionarului este 21 mai-30 noiembrie 2012.

Șase chestionare – trei completate în format imprimat și trei on-line – vor fi desemnate câștigătoare prin tragere la sorți, la finalul perioadei de distribuție, iar semnatarii vor primi câte două invitații gratuite (4 locuri) la două spectacole diferite, în stagiunea 2012-2013.

Număr de vizualizări :1308


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro