„Fragmente din viaţa maestrului Sergiu Celibidache”, expoziție de fotografie pe lemn

mai 22nd, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 23-27 mai 2012, în intervalul orar 10:00 – 20:00, la Galeriile Artmark  (Palatul Cesianu-Racoviţă, strada C.A. Rosetti 5, sector 1, București), va putea fi vizitată expoziția de fotografie pe lemn „Fragmente din viaţa maestrului Sergiu Celibidache”, realizată de Atelierul WOOD BE NICE. Intrarea este liberă. Evenimentul face parte din seria de evenimente dedicate împlinirii a 100 de ani de la nașterea marelui dirijor.


Fotografiile, prezentate în premieră pentru România, portretizează cronologic întreaga viaţă a Maestrului şi fac parte din colecţia personală a familiei Celibidache. Printre lucrările expuse, se vor regăsi şi fotografii clasice, realizate de F64 Studio.

Evenimentul face parte din Festivalul Sergiu Celibidache, ediţia I.

„Ascultă, în muzică există ceva care te poate atinge unde nu o poate face nici cel mai profund gând, şi care te poartă într-un moment în care tot ce simţi eşti Tu.

Nici un gând…numai o vibraţie care odată trezită curge din interiorul tău…muzica eşti Tu.

Trăieşte muzica, trăieşte sunetul ! „

Număr de vizualizări :1425


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro