Editura Litera lansează, în colecția Top 10, primul Ghid Turistic al Bucureștiului în limba spaniolă

mai 8th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Editura Litera lansează, special pentru turiștii aflați la București cu ocazia finalei Europa League 2012, ediția în limba spaniolă și engleză a ghidului Top 10 București” serie limitată. Inițiativa pornește din dorința de a face cunoscut Bucureștiul turiștilor străini așteptați în număr mare pe Național Arena, unde se vor înfrunta finalistele Athletic Bilbao și Atletico Madrid, în data de 9 mai 2012.

Ghidul, tipărit într-un tiraj de 10 000 de exemplare, va putea fi cumpărat din punctele special amenajate în zona Centrului Vechi București dar și în aeroport. De asemenea, editura Litera a încheiat parteneriate cu principalele restaurante și puburi aflate în centru, de unde se pot achiziționa ghidurile.

”Top 10” este cea mai cunoscută colecție de ghiduri de călătorii din lume, oferind informații despre cele mai frumoase obiective și destinații turistice. Fiecare ediție este dedicată, în totalitate, fiecărei capitale celebre. Textul fiecărui ghid este însoțit de fotografii și hărți ale diferitelor zone.

Ediția în limba română se poate achiziționa din rețelele de distribuție Litera, dar și online de pe site-ul www.litera.ro.

Proiectul este susținut de ArCuB, serviciu public de cultură aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti și de Primăria Municipiului București.

Număr de vizualizări :1283


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro