Cvartetul de coarde ArtMusik va concerta în cadrul Proiectului de educaţie muzicală „LUNARIA”

mai 9th, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 21 mai 2012, ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din Bucureşti, Cvartetul de coarde ArtMusik, alcătuit din muzicieni ai Filarmonicii „George Enescu”, vor interpreta opusuri de Wolfgang Amadeus Mozart şi Joseph Haydn. Evenimentul e organizat de Radio România Cultural şi Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, în cadrul Proiectului de educaţie muzicală „LUNARIA”.

Cvartetul ARTMUSIK, ansamblu de tradiţie, cu sute de concerte în cei peste 15 ani de existenţă, are in componenta sa patru dintre cei mai experimentati si talentati membri ai Filarmonicii ” George Enescu” din Bucuresti. Acestia fac parte şi din Orchestra de Camera a Filarmonicii  „G. Enescu” si din Orchestra „Virtuozii din Bucuresti „.

Cei patru muzicieni: violoniştii Marius Bâclea şi Emil Stegar, violistul Florin Matei şi violoncelistul Dan Joiţoiu, au o bogata activitate artistica, susţinând concerte pe majoritatea scenelor românesti, dar si in orase cu traditie din  Europa , America de Sud sau Japonia.
Parteneri Media: Şapte seri, TVR Cultural, Observator cultural, Port.ro, Onlinegallery.ro, Liternet.ro, Art Act Magazin, Metropotam.ro, Agenţia de carte.

Număr de vizualizări :1309


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro