BookLand revine la Timișoara

mai 18th, 2012 | By | Category: Postcard

Începând de marți, 22 mai 2012, și până duminică, 27 mai 2012, în intervalul 09:00 – 22:00, Caravana BookLand va poposi la Iulius Mall din Timişoara. Participă peste 70 de edituri.


“Suntem încântaţi că organizatorii BookLand au ales, pentru al doilea an consecutiv, Centrul Comercial Iulius Mall Timişoara ca loc de desfăşurare al evenimentului. La ediţia precedentă, publicul bănăţean a demonstrat că este iubitor de lectură şi apreciază astfel de manifestări culturale. Cu siguranţă, şi anul acesta audienţa va fi la fel de numeroasă şi interesată de apariţiile editoriale propuse la BookLand”, a declarat Daniela Săvescu, Marketing Manager Iulius Mall Timișoara.

Pe toată perioada de desfășurare a Caravanei BookLand vor avea loc și expozițiile artistului plastic Maria Bana Jichița și a sculptorului Laura Teculescu. În data de 23 si 24 mai 2012, de la ora 18.15, vor fi organizate sesiuni de lectură publică. Miercuri sunt invitați poeții Tudor Crețu, Borco Ilin, Adela Dragomir și Alex Stoicovici, iar joi Marius Ștefan Aldea, Daniela Rațiu, Daniel Vighi și Robert Șerban. Tot joi, elevii de la Liceul de Muzică ”Ion Vidu” vor susține un intermezzo muzical alături de îndrăgiții poeți timișoreni.

„Ne bucurăm să ne întoarcem la Timișoara, unde ne-am făcut mulți prieteni cu ocazia ediției trecute. Prima dată am fost primiți de publicul timișorean cu căldură și entuziasm. Suntem siguri că și de această dată va fi cel puțin la fel. Suntem nerăbdători să ne revedem prietenii timișoreni!” – Sorin Lucaci, coordonator marketing BookLand.

Număr de vizualizări :1309


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro