Bianca Dumitru expune ”IDolls”

mai 20th, 2012 | By | Category: Postcard

Marți, 22 mai 2012, de la ora 19.00, la Casa Matei (Strada Matei Corvin 6, Cluj-Napoca ), va avea loc vernisarea expoziției maraton (ediția a II-a) ”IDolls” de Bianca Dumitru.


Proiectul doreste să creeze o paralelă între păpușa și posesorul acesteia. Păpușa devine o oglindă care reflectă propria persoană. Ea „resimte” schimbările fizice și morale prin care deținătorul a trecut și devine astfel materializarea unui istoric al experiențelor survenite odata cu înaintarea în vârstă și care schimbă destinul individului.

Număr de vizualizări :1463


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro