”Imaginar politic și identități colective în Dobrogea”, de Enache Tușa, dezbătut la Clubul Filantropia

mai 3rd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 9 mai 2012, de la ora 18:00, la librăria Cărturești din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român are loc o nouă întâlnire a Clubului Filantropia, unde se va dezbate volumul ”Imaginar politic și identități colective în Dobrogea”, de Enache Tușa.


Clubul Filantropia se compune din etnologi, antropologi, sociologi, psihologi, iubitori de oameni vii, de teme la fel de vii şi de aprige dezbateri. Participă: Prof.dr. Daniel Barbu, politolog, Prof. dr. Zoltan Rostas, sociolog, Prof. dr. Gheorghe Stoica, politolog, Dr. Enache Tuşa, cercetător. Moderator: Şerban Anghelescu, etnolog. Partener: Cărtureşti MŢR.

Număr de vizualizări :1325


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro