”Avangarda românească/avangarda europeană”, expoziție Sașa Pană

mai 25th, 2012 | By | Category: Proiecte

În perioada 28-29 mai 2012, la Muzeul Național al Literaturii Române și Biblioteca Metropolitană București, se va desfășura colocviul ”Avangarda românească/avangarda europeană”. În cadrul acestui eveniment va avea loc și o expoziție Sașa Pană, 110 ani de la naștere.


Luni, 28 mai, de la ora 13.00, la Muzeul Național al Literaturii Române, va avea loc vernisarea expoziției Sașa Pană, 110 ani de la naștere, precum și o lansare de carte. Prezintă Ion Pop, Vladimir Pană. De la ora 17.00, în aceeași locație, va avea loc șpi o conferință susținută de Marina Vanci Perahim.

Marți, 29 mai 2012, de la ora 11.00, la Biblioteca Metropolitană București, va avea loc o sesiune de comunicări. Participă: David Esrig, Rodica Ilie, Simona Popescu, Dan Gâlea, Ovidiu Morar, Petre Răileanu. Moderator: Ion Pop.

Număr de vizualizări :1368


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro