Sergiu Teslaru şi Marius Ştefan Aldea, invitaţi în cadrul proiectului „la Bibliotecă”

apr. 1st, 2012 | By | Category: Eveniment

Marți, 3 aprilie 2012, ora 17:00, în cadrul proiectului „la Bibliotecă” de la Teatrul Masca din Bucureşti, va avea loc o seară cu poezie și saxofon. Invitaţi: Sergiu Teslaru (saxofon) şi Marius Ştefan Aldea (poezie).

Marius Ştefan Aldea (n. 23 iunie 1987) va citi din volumul de poeme “Simfonia frânei”, apărut în 2011 la editura Herg Benet, precum şi dintr-un grupaj de poeme inedite. A mai publicat „Iona îl aşteaptă pe godot”, editura Marineasa, 2010 şi „Poetul.străzii@yahoo.com”, editura Magia, 2010.

Număr de vizualizări :1355


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro