Prof. Ruth Oren conferențiază la București

apr. 19th, 2012 | By | Category: Postcard

Vineri, 20 aprilie 2012, de la ora 11.00, în Galeria Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti (Str. General Budişteanu nr. 10), va avea loc la conferinţa susţinută de  Prof. Ruth Oren (Universitatea din Haifa, Israel). Tema conferinței este ”Memoria colectivă în era schimbării contextului mediatic: patrimoniul fotografic israelian din Arhivele Instituţiilor Naţionale”.

Conferinţa va fi susţinută în limba română. Eveniment realizat în parteneriat de: Ambasada Statului Israel şi Universitatea Naţională de Arte din București.

Număr de vizualizări :934


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro