MCPN pune la bătaie 200 mii lei pentru taberele de creație plastică

apr. 18th, 2012 | By | Category: Eveniment

Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional  anunţă organizarea sesiunii de selecţie a ofertelor culturale care vor fi finanţate în cadrul Programului Cultural Naţional pentru susţinerea financiară a taberelor de creaţie plastică naţionale şi internaţionale. Bugetul alocat în anul 2012 este de 200.000 lei. Suma maximă care poate fi acordată unui proiect este de 40.000 lei.

La sesiunea de selecţie poate participa orice persoană fizică autorizată sau persoană juridică de drept public sau privat, română sau străină, cu sediul în România, care să îndeplinească calitatea de operator cultural. Finanţările nerambursabile se acordă într-o singură tranşă, prin virament bancar, din bugetul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional în contul beneficiarului, sub formă de decont, pe baza facturii emise de către beneficiar, însoţită de documente justificative, potrivit legislaţiei în vigoare.

Calendarul sesiunii de selecţie:

a)    Termenul limită de depunere a ofertelor culturale: 14 mai, ora 1500

b)    Selecţia: 15-17 mai

c)    Anunţarea rezultatelor: 18 mai

d)    Termenul limită pentru depunerea contestaţiilor: 23 mai, ora 1500

e)    Termenul limită de soluţionare a contestaţiilor: 30 mai

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Ministerului, la pagina http://www.cultura.ro/articol/345

Număr de vizualizări :1049


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro