Helena Schlichting şi Daniela Kneip Velescu prezintă proiectul „Who is it for?/ Biroul”, la Alert Studio

apr. 5th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 7-13 aprilie 2012, la Alert Studio (Str. Mircea Vulcănescu 2-4, Bucureşti), va avea loc expoziţia artistelor Helena Schlichting şi Daniela Kneip Velescu din Germania. Acestea au început colaborarea la proiectul “birou” în timpul studiilor lor la Städelschule, Frankfurt am Main. Plecând de la prezentarea ultimei lor lucrări “Von leeren Signifikanten” / “Golit de semnificaţie”, cele două artiste vor fi prezente pentru o săptămână la “ALERT studio” folosind spaţiul de expunere ca studio deschis.

Expoziţia are loc cu ajutorul MNAC.

ALERT studio este un proiect independent iniţiat de Raluca Ilaria Demetrescu, Alina Buga şi Cătălin Burcea cu scopul de a crea o platformă de cercetare şi promovare a producţiei artistice contemporane.

Număr de vizualizări :1348


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro