Acad. Basarab Nicolescu, celebrat de revista “Mozaicul”, la împlinirea vârstei de 70 de ani

apr. 1st, 2012 | By | Category: Eveniment

De curând, a apărut numărul 3/2012 al revistei de cultură “Mozaicul”. Rubrica „Mişcarea ideilor” este dedicată academicianului Basarab Nicolescu, cu ocazia aniversării a 70 de ani. Semnează: Andrei Şerban, Solomon Marcus, George Banu, Basarab Nicolescu, Simona Modreanu, Magda Stavinschi, Luiza Mitu, Petrişor Militaru, Gabriel Nedelea.

În jurul programului revistei s-a avut în vedere iniţierea unor ateliere de traduceri, în colaborare cu Universitatea din Craiova. Textele rezultate în urma întâlnirilor lunare ale studenţilor pot fi citite la rubrica “Universalia”.

Revista poate fi citită electronic la pagina: http://www.revista-mozaicul.ro/

Număr de vizualizări :1685


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro