„Mihai Eminescu în grafica mondială” de Nicolae Ioniţă

apr. 13th, 2012 | By | Category: Eveniment

De curând, graficianul Nicolae Ioniţă a realizat albumul „Mihai Eminescu în grafica mondială”, Editura Karta Graphic, care poate fi vizualizat la pagina web: http://www.personality.com.ro/eminescu_in_grafica_mondiala.htm. Autorul pregăteşte şi albumul „I.L. Caragiale – un omagiu planetar”, care va reuni desenele a peste 1500 de graficieni din 141 de ţări.

Albumul „Mihai Eminescu în grafica mondială” adună 116 poezii şi 508 de lucrări semnate de 390 de graficieni din 87 de ţări, diferenţiindu-l de alte albume prin faptul că este atât un volum de versuri, cât şi un volum de artă grafică.

Număr de vizualizări :1284


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro