”Revista de Povestiri” lansează numărul II

apr. 17th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 18 aprilie, de la ora 18.00, se va lansa la Orange Concept Store numărul al II-lea al ”Revistei de Povestiri”, printr-un eveniment ludic. Revista este un proiect independent, o revistă literară de ficțiune scurtă, cu frecvență lunară.

Evenimentul de lansare este prima ocazie cu care numărul al doilea al ”Revistei de Povestiri” va putea fi cumpărat, ba mai mult, toate revistele disponibile în seara lansării vor avea autograful lui Motanov! În numărul 2 au scris și colaboratori noi, Liviu Radu fiind cel mai cunoscut dintre ei. Cele patru pagini rezervate textelor primite de la cititori găzduiesc acum două povestiri, una fantastică, cu porumbei, cealaltă absurdă, despre o partidă de poker.

Revista este publicată de asociația Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative.

Număr de vizualizări :1146


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro