”Ganhar a vida”, la Zilele filmului portughez

apr. 24th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 25 aprilie 2012, de la ora 18.30, la Librăria Cărturești Timișoara (str. Mercy, nr. 7), va avea loc proiecția filmului ”GANHAR A VIDA”, în cadrul Zilelor filmului portughez, care debutează prin acest eveniment.

„Cidália are 36 de ani, este portugheză şi trăieşte cu soţul, sora şi cei doi copii într-un cartier de la margiea Parisului. Viaţa ei se rezumă la muncă de dimineaţa până seara, din nevoie de bani, într-o comunitate închisă şi puţin comunicativă. Într-o seară, fiul ei cel mare este ucis, eveniment care îi schimbă total viaţa. Cum nu se poate mulţumi cu explicaţiile date de poliţie, merge mai departe organizând proteste, încercând să descopere pe cont propriu numele ucigaşului fiului ei. Tristeţea şi disperarea o îndepărtează de prieteni, de familie şi o pun în pericol. Drumul este fără întoarcere – Cidália se îndreaptă către „o nouă viaţă.”, au scris organizatorii.

Număr de vizualizări :1143


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro